CHILL and punch

Binnenkort geef ik voor de eerste keer workshops 'punch needle'.

de drie workshops waren ogenblikkelijk uitverkocht. ER is heel wat vraag naar blijkbaar. Heb al enkele keren moeten weigeren ook.

( goeie oefening voor iemand die altijd 'ja' zegt ;))

Ik wil dit gerust af en toe doen, maar zelf creatief zijn blijft mijn prioriteit wanneer ik het over het bijberoep hebben.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Heather (donderdag, 24 januari 2019 17:57)

    Sorry to bother, I love your bright colours on punch needle. I have just started the craft and everyone tells me monks cloth is best, but I want colour! What do you recommend? There are no fabric shops near me to look and feel different materials so like to have an idea of what works before I order online.
    Thank you.