kippenburger/ pikante gegrilde courgette/ curry yoghurtdressing

 

Kippengehakt opmaken met wat rode curry pasta (kan je kopen in de action...niet te veel van gebruiken), look, eierdooier, stukjes cheddar kaas, koriander en /of munt, peper en zout en eventueel wat paprikapoeder ( feta ipv cheddar kan ook). Ik doe veel op het gevoel   (qua koken toch... 'frons' ) , ik weet al niet meer wat ik er precies allemaal indeed eerlijk gezegd....'d'oh'

Wat paneermeel toevoegen en bakken in de pan.

 

Courgette snijden in fijne plakken en insmeren met wat opgemaakte olijfolie ( chilipoeder, koriander en komijnzaad pletten, z&P,... you choose! ) Dan tussen de Grill ( zo'n panini grill) of in een grillpan.

 

Yoghurt dressing: yoghurt, curry poeder en wat witte suiker (denk ik )

 

:) Succes

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Lore (donderdag, 21 december 2017 19:13)

    Ziet er heerlijk uit! zal ik ook eens maken. Bedankt voor de inspiratie en prachtige foto!

  • #2

    Mypinklemonade (donderdag, 21 december 2017 21:09)

    Met veel plezier Lore :) x