and all her feelings are hidden behind that smile

 

Ik kan een boek schrijven over die 'gevoelens' waar ouders met een zorgenkind dagelijks mee worstelen, levenslang. Het proces van de levende rouw. die gevoelens die je niet ziet ... misschien doe ik dat wel ooit dat boek schrijven...als ik weer wat sterker in mijn schoenen sta.

Alhoewel ik denk... dat mensen daar niet voor staan te springen of op zitten te wachten. Maar ik zou het doen voor alle ouders met een zorgenkind...  het zou ook voor hen en de brussen een stukje een verlossing zijn moest er daaromtrent wat meer bewustzijn komen.

 

 

 

 

 

Bedankt voor de prachtige foto's! @juliecluts

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Hans (woensdag, 29 november 2017 14:12)

  ❤️

 • #2

  Barbara (woensdag, 29 november 2017 16:45)

  dikke knuffel xxx

 • #3

  Frauke (woensdag, 29 november 2017 17:44)

  Ik ben de eerste die het zou lezen!

 • #4

  Mieke (donderdag, 30 november 2017 11:51)

  Je moet dat gewoon doen dat boek schrijven .... met die eerste foto als cover , prachtig !