Chicksonwaves

 

Algarve, Portugal, only women, yoga, surf, zon, prachtige views ...

1 week lang! 

Geen woorden kunnen beschrijven hoe ik genoten heb van dit weekje. Even weg van alle zorgen ( werken in de zorg en thuis ook veel zorgen met Kaatje)... Even terug naar mezelf, even geen ergo, geen mama, geen was en geen plas, ... maar enkel sarah. En dit met twee schatten van vriendinnen waar ik mezelf mag zijn. Dikke merci aan mijn hubby Hans, die me aanmoedigde dit te doen... dank u lieve schat! 

 

Hoeveel keer zou ik gezegd hebben: " maar kijk... hoe mooi het hier is"... ik werd er werkelijk emotioneel van. Die rust die ik daar ervaren heb deed me zo goed! Iets die ik niet echt ken in mijn huidige leventje... De chronische stress die in mijn lichaam zit, verdween daar als sneeuw voor de zon...

 

Mijn lichaam en mind tot rust laten komen was iets die ik in al die jaren niet meer ervaren heb. Alhoewel we daar niet stil gezeten hebben ( mijn spieren en uithoudingsvermogen hebben heel wat grenzen verlegd).

 

Ik kan het iedereen aanraden! Echt... Wat hou ik van Portugal!

Als het aan mij ligt, verhuis ik direct. ;)

 

De weerbots is dan ook groot, zo'n reis zorgt voor bepaalde inzichten. even op een afstand kijken naar je eigen leven...'wat zijn nu de dingen die echt belangrijk zijn?'... Weer stof tot nadenken! 

 

 

Programma zag er als volgt uit:

 

7u45 YOGA (op het dakterras met de opkomende ZON)

8u40 ONTBIJT

9u30 vertrek met busje naar het strand

15u terug in de villa, vrije tijd

19u30 DINER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een dagje "LAGOS" om de spieren wat te laten rusten...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Stadje zelf... zalige gevel kleurtjes, veel plekjes om te eten, souvenirwinkeltjes en veel toeristen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roadtrippen met onze Panda ! ... PANDA POWER... :)

 

Burgau beach...

 

 

 

 

 

salema

 

 

 

 

 

 

Chillen @ the beach

 

 

 

 

Chillen in de villa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Collect MEMORIES...

 

Lieve Bieke en Jill, chicksonwaves, Crazy Tati, de andere dames...

Thank u! I Really enjoyed it <3

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  sofie (maandag, 25 september 2017 20:59)

  amai, welke prachtige foto's!!! zal wel super geweest zijn... efkes tijd voor jezelf, relax, less worries moet deugd gedaan hebben en je inderdaad doen nadenken about life...

 • #2

  Jill (woensdag, 27 september 2017 11:04)

  Brief aan mijn Besties:

  lieve meisjes,

  Wanneer ik samen met jullie op stap ga, keer ik altijd een beetje terug in de tijd. Een tijd waar we onbezonnen avonturen beleefde. Momenten die me altijd bijblijven, momenten die in mijn herinneringen gegrift staan, net een beetje zoals twee geliefden hun naam in een boomstam krassen.
  Onze avonturen zitten in mijn geheugen opgeslagen en waar ze terug ontwaakt worden op een onvergetelijke reis als deze. Het was een reis doorheen de tijd, een reis doorheen mezelf en een reis waaruit ik terug een stukje ben gegroeid.

  Het startschot van ons avontuur was gegeven, toen we doorheen de avondschemering op zoek waren naar onze verblijfplaats. Een mooie witte villa bovenop een heuvel met een fantastisch uitzicht op de zee.
  De avond viel, ‘google maps’ liet het afweten en we kwamen ‘off road’ terecht in de toppen van de bergen. Langzaam reed Bieke met onze 4x4 panda over de ‘dirt road’ terug naar de voet van de berg. Aan de voet van de berg kwamen we terecht in het authentieke witte dorpje ‘burgau’ . Daar stond net op het juiste moment onze ‘frisse gps’ te wachten op ons. We gaven hem de naam Nelson, Nelson leidde ons doorheen de smalle steegjes van Burgau terug naar de ‘main road’. 5 minuten later kwamen we op onze bestemming aan en zaten we aan tafel met nog 12 andere ‘chicks’ te genieten van ons avondmaal.

  De ochtend nadien lagen we bovenop het platte dak van de witte villa, op onze paarse yoga matjes.’s Morgens om 7u45 was het er nog wat fris, een koud briesje blies doorheen mijn haren, over mijn huid. De straaltjes van de ochtendzon warmde mijn lichaam langzaam op. Daar op onze paarse mat was de tijd aangebroken om te ‘connecteren’. ‘Connecting with yourself, with nature and with the other girls’. Voor sommige ‘a peace of cake’, voor andere een ietwat moeilijkere onderneming ;-)

  Na de yoga kwam het moment om kennis te maken met de ‘surf sessions’ and crazy Tati. Nooit gedacht dat het mij zo zou liggen, ik wist niet dat er ook zoiets bestond als een ‘surfers-high’ ;-) . Kijkend naar de horizon, zoekend naar een gepast ‘schuimend golfje’ en eindigen in een ‘washing machine’. Nadien ‘aanspoelen’ op het strand , genietend van de felle zon, een extra laagje bruin op mijn huid en m’n zoute blonde haren die bleker worden door de felle zonnestralen, HEERLIJK!!!! De ‘surfing tips and tricks’ van Tati neem ik zeker mee naar de ‘californië beaches and waves’ volgend jaar.

  Lieve meisjes, zo’n momenten blijf ik koesteren, want deze katapulteren me terug doorheen de tijd.

  Thnx girls for the touching moments and memories.

  Big hugs
  Jill xxx