Badkamer

 

Nog steeds trots op onze 'selfmade' badkamer! Het kastje boven het bad was oorspronkelijk fel oranje. In 1 van mijn eerste blogposts kan je de transformatie lezen/zien. Het frontpaneel van onze wastafel hebben we ook vervangen door een plaat in multiplex berk en behandeld met matte vernis. Toen we ons huis lieten bouwen moesten we een badkamer kiezen in een door hen uitgekozen winkel. Ik dacht direct, 'ok' ... dit kunnen we pimpen... dit kunnen we veranderen. Mijn missie is steeds, met een zo klein mogelijk budget een zo mooi mogelijk resultaat neerzetten.

 

De tegeltjes zijn de typische metrotegels, ook eigenhandig geplaatst.

De vloer heeft een betonnen look, tegels van 75 x 75. 

 

de andere kant ( douche en kasten) zijn voor een volgende keer... :)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0