CHLOË glasses

 

ik blijf verzot op het rokje, al een hele tijd geleden gemaakt uit de prachtige stof van soft cactus. en uiteraard, weer okergeel en roze! 

Wat vinden jullie van haar nieuwe bril? een Chloë bril gekocht bij optiekpunt in roeselare (meter en peter van Kaatje).

 

En terwijl voor mezelf ook een bril gekocht. DE GLAZEN HEBBEN EEN SPECIALE COATING OM JE OGEN TE BESCHERMEN TEGEN HET BLAUWE LICHT VAN ONDER ANDERE BEELDSCHERMEN. DIT TER VOORKOMING VAN OVERBELASTING EN VERMOEIDHEID VAN DE OGEN. NOG EEN VOORDEEL DIE HET BIEDT IS DE REDUCTIE VAN SCHITTERING BUITEN, ZODAT HET ZICHT COMFORTABELER EN MEER ONTSPANNEN WORDT. OOK EEN CONTRASTVERGROTING, WAARDOOR DE HELDERHEID EN KLEURWAARNEMING WORDEN VERBETERD.

 

EVEN WENNEN IS SOMS DE LICHTE BLAUWE SCHIJN OP DE GLAZEN BIJ REFLECTIE. AFHANKELIJK VAN HET SOORT LICHT BUITEN. ZELF HEB JE DAAR GEEN LAST VAN, MAAR OP DE FOTO ZIE JE ZE WEL SOMS VERSCHIJNEN. OF JE HUISGENOTEN MERKEN HET OP ;)

 

HEEL TEVREDEN MET MIJN BRIL !

 

 

 

 

 

the CHLOË GIRLS :)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0