Chewbacca trui

Een Chewbacca trui voor Stafke! Die jongen had bijna geen truien -OCHARME-, in de winkels of online vond ik mijn 'goesting' precies ook niet. DAN MAAR EEN TRUI OP MAAT.

 

Een tijdje geleden HAD ik dit AL gepost op instagram ... rats vergeten een werkbeschrijving te maken voor de liefhebbers.

De trui heb ik ook zelf gemaakt, vooraan een klein foutje die ik wat proberen redden heb. ( hier op de foto nog met kopspeld).

 

 

EN DAN NU... DE JUIST WERKBESCHRIJVING! 'HOERA'

 

LEG JE FLOCKFOLIE ALTIJD MET PLASTIEK NAAR BENEDEN IN JE CAMEO. HEB DIT MEER DAN EEN MAAND OMGEKEERD GEDAAN (REALLY!)...WAARDOOR IK MIJN MESJE OP 6 MOEST ZETTEN IPV OP 3. HET MESJE MOEST NAMELIJK DOOR HET PLASTIEK EN DOOR DE FLOCK. TERWIJL HET ENKEL DOOR DE FLOCK MOET ( ZOALS JE KAN ZIEN OP BOVENSTAANDE FOTO).

 

 

LEG JE TEKENING OP DE TRUI, VOOR JE BEGINT TE STRIJKEN ZEKER NOG EEN VELLETJE BAKPAPIER OPLEGGEN! "NIET OP HET PLASTIEK STRIJKEN".

BELANGRIJK BIJ HET AANBRENGEN, NIET ECHT STRIJKEN MAAR DUWEN/PERSEN MET JE STRIJKIJZER. ER BESTAAN SPECIALE TOESTELLEN OM TE PERSEN. STAAT NOG OP MIJN LIJSTJE... MAAR DE PLAATS IS BEPERKT. DUS DAN MAAR MET EEN STRIJKIJZER.

 

 

LATEN AFKOELEN EN PLASTIEK AFTREKKEN. SOMS HEB IK WEL DAT DE FLOCK WAT ZOU LOSKOMEN ACHTERAF. DAN DOE IK TERUG BAKPAPIER OVER EN DUW NOG EENS GOED MET MIJN STRIJKIJZER. MEESTAL KAN IK DAT ZO HERSTELLEN.

Reactie schrijven

Commentaren: 0