tafel - hairpinlegs

 

Wat was het leuk thuiskomen na een weekendje Brussel met de vriendinnen. De tafel hadden we vroeger al zelf gemaakt maar de houtsoort van het tafelblad was ik niet wild van. Zie liever een lichtere houtsoort. We kozen nu voor multiplex van berk. De hairpinlegs kocht ik ooit online bij Mandrel.nl

 

Stiekem verlang ik naar een nieuw tapijt, maar miss kiddy is nogal allergisch en mijn wederhelft ook. Dus weet niet of het zo'n goed idee is om een wat ' gezelliger' tapijt te kopen...

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Julie (maandag, 16 januari 2017 13:30)

    supermooi! Heb je die poten dan gespoten in een kleur? ga ik ook namaken denk ik :D!

  • #2

    Mypinklemonade (maandag, 16 januari 2017 19:53)

    Hey Julie, ja die poten eerst een primerlaag geven voor metaal (spuitbus) en dan in munt gespoten. Leuk dat je het ook wilt maken! Das de bedoeling van mijn blog :) groetjes