kleinste kamertje

 

Onze eerste afgewerkte kamer! Met dank aan Anneleen en Willem voor hun restje behang van Ferm Living (Harlequin in Mint) en aan Hans voor de uitgevoerde werken. De combinatie van wit-mint-houten plankenvloer blijf ik een topper vinden.

 

De draadmand doet dienst om toiletpapier op te bergen. Van ferm living heb je hele mooie draadmanden maar wat budget vriendelijker zijn die van de action. Kan je momenteel eigenlijk overal vinden. 

 

 

Deze mooie vintage spiegel kregen we cadeau van mijn vroegere buurman, bij wijze van 'afscheid'. Ik was al een tijdje op zoek naar dit model van spiegel op 2de hands en kapaza, zo blij dat hij hier mag schitteren.

 

 

Ik ben momenteel fan van producten in bruine uitvoering met een wit label. Beetje geïnspireerd door de oude bruine apotheekflessen die we vroeger thuis staan hadden van mijn grootvadeR. Deze zijn van de hema. In de flying tiger.kan je ze ook vinden.

 

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  brigitte (zaterdag, 07 januari 2017 16:20)

  zo'n mooi behangpapier !!
  het kleinste kamertje is alvast een toppertje qua afwerking .

 • #2

  Ria (zondag, 08 januari 2017 12:36)

  Heel tof, zo'n mooie kleuren. Het kleurtje dat bij jullie regelmatig terugkeert.