restyling badkamerkast

 

Ondertussen wonen we hier bijna een jaar. Voorheen woonden we in een rijwoning met -veel- te -veel- trappen en daarom besloten we een nieuwbouw bungalow te bouwen in functie van Kaatje.

 

De badkamer hebben we deze zomer zelf gedaan. (Lees; Zelf = 'ontwerp' Me myself and I en 'uitvoering' door mijn lieftallige wederhelft en super handige Daddy).

 

Waar vroeger kleur de hoofdrol speelde, -hoe feller hoe beter-, zijn we nu gegaan voor rustige en frisse kleuren. We hadden net voor de verhuisplannen onze vorige badkamer gerenoveerd en kochten toen dit flashy oranje kastje om boven het bad te hangen. Mega handig om alle producten in op te bergen.

 

 

 

 

Onder het motto, zo weinig mogelijk weggooien en liefst zo weinig mogelijk kosten... -pimpten- we dit kastje.

De frontplaat werd overgetekend op een multiplex berken plaat (18 mm) en manueel verzaagd. De zijwanden werden geschilderd met een multiprimer en vervolgens afgewerkt met witte houtlak. 

 

 


 

Voor de wandbetegeling kozen we voor witte metrotegels. Een tegel die je zowel in klassieke als moderne interieurs kan terugvinden. Dankzij You tube en tips van een collega van Hans, heeft hij dit allemaal zelf uitgevoerd. -Wat je zelf doet, doe je meestal beter- is in dit geval helemaal op zijn plaats :)

 

 

Ook de frontplaat van het badkamermeubel hebben we vervangen door multiplex en de bekleding van het bad deden we ook in hetzelfde hout.

Alle Multiplex behandelden we met een matte kleurloze vernis zodat het voldoende bestand is tegen water.

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    LuckyB (donderdag, 29 december 2016 20:54)

    Top gedaan! Less is more...♡